Google Analytics Universal: migrare spre o nouă platformă

Vă rugăm consultaţi această secţiune înainte de utiliza forumul!

Google Analytics Universal: migrare spre o nouă platformă

Mesajde lidediu pe Mar Aug 02, 2022 1:30 pm

Adresabilitate:
În atenția tuturor organizațiilor care au implementat modul de urmărire statistică a utilizării sitului TINREAD prin aplicația Google Analytics!

Descriere:
Google Analytics este folosit doar de anumite organizații care au dorit să suplimenteze seturile de date folosite în statistica accesării sitului creat pentru obținerea de măsurători destinate interfeței publice de acces la catalogul automatizat TINREAD și, după caz, la Biblioteca Digitală TINREAD sau portalul TINREAD.
Administrarea și accesul la seturile de date se realizează prin intermediul contului Google pe care l-ați comunicat și către echipa tehnică a IME România la momentul instalării TINREAD, în condițiile în care ați solicitat acest lucru. În situația în care ați solicitat asistența IME pentru utilizarea Google Analytics, după crearea contului în platforma Google Analytics reprezentantul IME România v-a comunicat modul de acces pentru utilizarea informațiilor statistice și, astfel, v-a predat controlul asupra conținutului.

Situație semnalată:
Google Analytics își închide platforma actuală, intitulată Google Analytics Universal la data de 01.07.2023.
Toți cei care doriți să continuați monitorizarea statistică a accesării interfeței publice WebOPAC, a accesării și utilizării componentei de tip web portal TINREAD, trebuie să procedați la migrarea de la platforma actuală la noua platformă intitulată Google Analytics 4.

Indicații privitor la efectuarea migrării găsiți la pagina: Treceți la Google Analytics 4. Disponibilă în fișierul anexat și la adresa: https://support.google.com/analytics/answer/10759417?ref_topic=10737980%3Futm_campaign%3D2022-q1-gbl-all-gafree&utm_source=google-growth&utm_medium=email&utm_content=ga-deprecation-comm-ua-only&hl=ro (citat 01.08.2022)

Drept de autor:
Google Analytics este un serviciu (c)Google
Ataşamente
Treceti la Google Analytics 4 - Google Analytics Ajutor.pdf
Informații suport pentru migrarea de la Google Analytics Universal la Google Analytics 4 (2022).
(187.46 ) Descărcat de 3709 ori
lidediu
 
Mesaje: 134
Membru din: Mar Apr 15, 2008 12:04 am
Locaţie: Bucureşti

Înapoi la Anunţuri

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron