Firefox: recomandare

Vă rugăm consultaţi această secţiune înainte de utiliza forumul!

Firefox: recomandare

Mesajde lidediu pe Mar Mai 07, 2019 4:36 pm

În ultima perioadă, după intrarea în vigoare a legislației privind protecția datelor personale, browserele au prezentat modificări frecvente.
Nu toate versiunile au avut verificări suficiente înainte de lansare, motiv pentru care am întâlnit o sumă de situații ce conduceau la disfuncționalități în exploatare.

La data publicării acestei notificări, TINREAD este actualizat și funcționează corect inclusiv cu ultima versiune standard a navigatorului (browserului) Firefox Quantum.

Pentru situația în care aveți cazuri particulare este recomandat ca administratorii de sistem și administratorii aplicației TINREAD să utilizeze pe stațiile de lucru ale utilizatorilor, versiunea Firefox ESR (Extended Support Release).

Găsiți pagina producătorului la: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/all/
Alegeți limba română sau lansați direct adresa: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/all/?q=Romanian,%20Rom%C3%A2n%C4%83

Apoi, alegeți varianta adaptată pentru sistemul de operare (SO) aflat pe calculatorul pe care doriți să faceți instalarea.

Dacă pe calculatorul pe care instalați Firefox ESR aveți deja instalată o versiune standard a browserului, instalarea va înlocui versiunea standard și va păstra toate configurațiile de sincronizare și plug-in-urile instalate anterior.

După instalarea versiunii Firefox ESR, actualizarea navigatorului sa se va face folosind canalul "esr" dedicat și se va păstra varianta ESR.
Liviu-Iulian Dediu
director
IME România
lidediu
 
Mesaje: 134
Membru din: Mar Apr 15, 2008 12:04 am
Locaţie: Bucureşti

Înapoi la Anunţuri

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron